hart voor natuursteen
gevelbekleding Keukenbladen tafelblad gedenkstenen

Zomerperiode

Harder Natuursteen is van 20 juli tot 5 augustus op afspraak geopend. Iendien u ons belt op nummer 0228 56 35 07 en vervolgens een 2 toetst, krijgt u een medewerker aan de lijn.

Ook uitvaartverzorgers kunnen dit nummer bellen.

Vanaf 5 augustus zijn we weer volop aanwezig. Fijne zomer!

 

Harder Natuursteen is al 30 jaar vanuit Hoogkarspel de leverancier voor natuursteen in Noord-Holland en daarbuiten. Voor natuursteen dat wordt verwerkt in bouwprojecten, voor interieur & tuin en voor gedenken. Maar ook voor het materiaal composiet, een kunststeen dat wij ook kunnen verwerken.

Begonnen in 1984 als eenmanszaak op de Eikstraat in Hoorn, zijn we nu een solide familiebedrijf met 21 medewerkers die hun vak verstaan en werken vanuit ons pand in Hoogkarspel. We staan voor korte levertijden, een gunstige prijs, maatwerk, service en kwaliteit!

 

Wij gaan verder dan alleen bewerken, leveren en plaatsen van natuursteen. U kunt bij ons terecht voor advies hoe u natuursteen kunt toepassen en verwerken.

 

Door onze jarenlange ervaring en vele contacten blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bekijk onze noviteiten pagina maar eens!

 

 

 

Trots

Onze projecten zijn onze trots. Ons vak een specialisme. Overgebracht van vader op zoon. Begonnen tussen het natuursteenstof, met de bijtel. Hedendaags een groot natuursteenbedrijf. Nog steeds bijtels aanwezig. Maar ook grote machines.

De tevredenheid van onze klanten is voor ons van groot belang. We maken mooie en bijzondere producten waar we achter staan. Ieder project en ieder afgeleverd product is weer anders. En dat is maar goed ook. Dat is voor ons de uitdaging van ons vak. Maatwerk is onze specialisatie.

Een product, speciaal voor u gemaakt!

Jan, Jando en Ketie Harder, Directie Harder Natuursteen

 

------------------------------------------------------------------------------------

Laat u inspireren bekijk hier onze gerealiseerde projecten

Harder Natuursteen / Zuiderwijzend 1 / 1616 LH Hoogkarspel / (0228) 56 35 07 / info@hardernatuursteen.nl

Terug naar Homepagina