hart voor natuursteen

 

Noviteiten 2011

Geregeld bedenken we nieuwe concepten, of voeren we deze uit voor onze opdrachtgevers. We willen u graag kennis laten maken van onze nieuwste ontwikkelingen. Hiernaast een aantal van onze nieuwste ontwikkelingen. Uiteraard zullen we deze pagina regelmatig verversen, zodat u op de hoogte blijft van onze laatste ontwikkelingen in natuursteen en composiet.

 

 

massieve spoelbak Naast de massieve hardsteen bakken is het ook mogelijk dat wij massieve graniet bakken in elke gewenste maat maken. Meest voorkomende kleuren Zwart- en Nero Impala graniet.
Dit blad is gemaakt van het materiaal Belgian Bleu Composiet. Belgian Blue composiet is het ideale materiaal om de uitstraling van Belgisch Hardsteen te hebben en de onderhoudsvrije eigenschappen van graniet. Dit oppervlakte is gepolijst.
spoelbak
Een massieve uitstraling ook in composiet
massief spoelbak badkamer Ook massieve badkamerspoelbakken maken wij op maat.
Uniek materiaal Dit speciale natuursteensoort Azur hebben wij op speciaal verzoek naar onze werf laten komen om als keukenblad te verwerken.
groot keukeneiland Een groot en naadloos keukenblad uit 1 stuk, met prachtige afwerking.
papegaaibek afwerking Nu de structuur in composiet door en door is, is het mogelijk om ook deze bladen te leveren met een papegaaibek profilering, als stijlvolle randafwerking.
naambord met laser Alle soorten afbeeldingen zijn mogelijk op een naambord. de tekst en inscriptie is erop gelaserd waardoor een fijnere bewerking mogelijk is. Iedere afbeelding of foto kan zo op graniet gezet worden. Hier is bewust gekozen voor contouren.

Harder Natuursteen / Zuiderwijzend 1 - 3 / 1616 LH Hoogkarspel / (0228) 56 35 07 / info@hardernatuursteen.nl

Terug naar Homepagina